Handelsbetingelser

Betaling

Papercraft® modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling for din bestilling vil først blive trukket på din konto, når pakken afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er angivet inklusiv moms.

Papercraft® bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Papercraft® er et grafisk ‘print-on-demand’ bureau – det betyder at vi først producere og printer efter dine bestilling og betaling på vores webshop er fuldført. Vores forskellige tryksager kan have forskellige leveringstider alt efter materiale, størrelse, udformning m.m. De forvente leveringstider er angivet under hvert produkt.

Har du spørgsmål til leveringstider, er du velkommen til at kontakte os.

Returnering og fortrydelse

Er du ikke tilfreds med de varer som du har købt på Papercraft®, så har du altid 14 dages returret. Fortrydelsesretten gælder dog ikke de produkter, tryksager og print som vi har specialproduceret til dig som privatperson eller virksomhed – ud fra de design, tekster eller indhold som du har tilpasset, redigeret eller tilføjet i vores online design redigeringsprogram inden din bestilling.

De varer som du sender retur skal være i samme stand som da du modtog dem – ubrugte og ubeskadigede.

Bemærk venligst, at du skal selv dække omkostningerne for at sende varerne retur til Papercraft®. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos Papercraft®.

Når det er sagt, så vil det holde os vågne om natten, hvis du ikke har haft en god oplevelse hos Papercraft®

Så derfor – har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så skriv til os på info@papercraft.dk – så gør vi alt hvad vi kan for at gøre din oplevelse god igen.

Refundering

Når vi har modtaget returvarerne, tilbagebetaler vi det beløb som svarer til de produkter du har sendt retur. Bemærk at vi ikke refunderer de omkostninger som du har brugt på at sende varerne retur til Papercraft®.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening, håndtering og opbevaring af produktet.

Inden returnering rettes henvendelse til os, og reklamationer sendes efter aftale til:

Papercraft
Dronning Margrethes Vej 4D
4000 Roskilde

info@papercraft.dk
(+45) 50 51 55 60

Bemærk: Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ophavsret

Papercraft® er et registreret og beskyttet varemærke – ophavsretten til grafik, illustrationer, design og materiale tilhører Papercraft® og må ikke kopieres, videredistribueres eller sælges uden forudgående aftale.